Hieronder staan al mijn sponsoren op een rijtje, Wilt u ook een sponsor worden van mij? Neem dan contact op met mij voor meer informatie.

Hoofdsponsor:

 

 

Dankzij jarenlange ervaring is DVL Milieuservice B.V. uitgegroeid tot allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche.

Website, klik hier!


Subsponsoren:

Kijk altijd eerst bij Hout en Systeembouw van Lingen in Kollumerzwaag. Daar vindt u een compleet assortiment houten garages, tuinhuisjes, schuren, loodsen, paardeboxen en meer producten van Hout.

Website, klik hier!

 


 

Greijdanus Staalbouw B.V. is een modern staalconstructiebedrijf. Ze zijn al meer dan 30 jaar actief met staalconstructies binnen de bouwbranche. De prijzen zijn zeer concurrerend voor zowel kleine dan wel voor middelgrote staalconstructies. Ook voor trappen, leuningen en hekwerken bent u bij Greijdanus Staalbouw B.V. aan het juiste adres.

Website, klik hier!


Kleine Sponsoren:


 

 

Website, klik hier!


 

  

Tuincentrum Burgum is al meer dan 15 jaar een begrip in Burgum en omstreken. Tuincentrum Burgum biedt u een breed assortiment van binnen- en buitenplanten, vijverartikelen, tuingereedschappen, meststoffen, binnen- en buitenpotten, snijbloemen, kortom te veel om op te noemen.

Website, klik hier!


Robert Prins zorgt er voor dat ik lichamelijk helemaal in orde ben dit doet hij door middel van manuele therapie en wekelijkse massage zodat mijn lichaam in topvorm blijft!

Tevens levert hij ook sportvoeding van oa: powerbar en qwinn zodat ik ook op het gebied van sportvoeding bij hem aan het juiste adres ben.

Website, klik hier!

 


 Materiaalsponsoren:

 

 

Luigino/EO Skate zorgt ervoor dat ik op het beste materiaal rijd wat er op dit moment te krijgen is!

Website, klik hier!


Voor al uw restauratie en renovatie werkzaamheden.

Contact: 0622113783